آیه الله المحقق ماجد الکاظمی دام ظله

هذه المدونه تم ایجادها علی ید بعض التلامیذ لسماحه الاستاذ المعظم آیه الله ماجد الکاظمی دام ظله ، لنشر بعض آرائه و مقالاته العلمیه و العقائدیه کی ینتفع منها المومنون

آیه الله المحقق ماجد الکاظمی دام ظله

هذه المدونه تم ایجادها علی ید بعض التلامیذ لسماحه الاستاذ المعظم آیه الله ماجد الکاظمی دام ظله ، لنشر بعض آرائه و مقالاته العلمیه و العقائدیه کی ینتفع منها المومنون

هذه المدونه لاتنتمی رسما لمکتب الاستاذ المحقق آیه الله الکاظمی دام ظله الشریف ، بل تم تشکیلها و ایجادها علی ید بعض التلامیذ لنشر افکار سماحه الاستاذ متع الله المومنین بعلومه التی اقتطفها و اکتسبها من انوار آل محمد صلوات الله علیهم.
و الحمدلله اولا و آخرا

آشنایی با حضرت آیه الله شیخ ماجد کاظمی دام ظله

سه شنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۰۲:۵۶ ب.ظ


حضرت آیة الله شیخ ماجد کاظمی دام ظله الشریف

فرزند حاج عبد الحسین ، در سال 1337 هجری شمسی ( 1377 یا 1376 هجری قمری ) در جوار کاظمین علیهما السلام به دنیا آمد. در همان کاظمین دروس مقدّمات و اوائل سطح را در محضر آیة الله حامد واعظی ، حجّة الاسلام و المسلمین سیّد عدنان حجازی ، آیة الله عبد الحسین خالصی و بعضی دیگر از علماء تلمّذکرد.سپس برای تکمیل سطوح و شرکت در دروس خارج به نجف اشرف هجرت نمود. در آنجا در دروس سطح آیة الله سیّد حسین شاهرودی و آیة الله مصطفی هرندی ، و در دروس خارج آیة الله سیّد نصر الله مستنبط ، آیة الله سیّد ابوالقاسم خوئی ، آیة الله سیّد عبد الاعلی سبزواری ، و در درس تفسیر تاریخیِ آیة الله سیّد محمّد باقر صدر ، و دروس بعضی دیگر از اعلام شرکت کرد.

بعد از آن به قم مهاجرت کرد و در این شهر مقدّس از دروس آیة الله سیّد کاظم حائری ، آیة الله سیّد علی فانی ، آیة الله محمّد فاضل لنکرانی و ... استفاده نمود.

حضرت ایشان از علمای بسیار فعّال در زمینه های مختلف هستند. در عراق از مجاهدین بودند و بعد از آن که از طرف حکومت صدّام تحت تعقیب شدید قرار می گیرند در اوائل انقلاب به ایران می آیند. مجلّه ای به زبان عربی تحت اشراف ایشان چاپ می شود به نام « مدرسة اهل البیت علیهم السلام » که بیشتر به مسائل اعتقادی و نقد افکار فلسفی می پردازد.

آثار متعدّدی نیز نوشته اند ؛ مثل الرؤیة الفلسفیّة ، جمع و تحقیق رجال ابن الغضائری ، الدرر الفقهیّة ( شرح استدلالی بر کتاب لمعهء شهید اوّل ) و ... بعضی از این آثار چاپ شده اند.

منبع : وب سایت رحیق مختوم (با اندکی تغییر)

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۴/۰۸/۱۹
Ebrahim Mohammadi

نظرات  (۱)

۱۲ تیر ۰۲ ، ۱۶:۳۱ محمدرضا جعفری

سلام علیکم

یک سؤال علمی از استاد، ماجد کاظمی، دارم. خواهشمندم که جواب سؤال بنده را از ایشان بپرسید و آن را به آیدی @YaZahra213110 در پیامرسان ایرانی ایتا یا گپ ارسال بفرمایید. بنده دسترسی به ایمیل ندارم. جواب این سؤال برای بنده مهم است و اگر جوابش را از آن طریق، برایم بفرستید، خدا خیر دنیا و آخرت بهتان بدهد. و اما سؤالم این است:

برای اختیار یک معنا برای لغتی از لغات عربی، ملاک و معیار چیست؟

به عنوان یک مصداق برای اختیار معنایی برای یک لغت، گاهی برای یک لغت، معاجم مختلف، معنایی را با کم و زیاد ذکر می‌کنند. در این صورت باید کدام معنا را اخذ کرد و چرا؟ و مثال دیگر اینکه گاهی برای یک لغت، دو معنای متفاوت ذکر شده است که هر دو با عبارت سازگار هستند؛ در این صورت باید کدام معنا را اخذ کرد و چرا؟

با تشکر

التماس دعای سلامتی و فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی